• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Hacıselli Köyü Deniz Çukuru Mahallesi 'nden Satu CIVRAZ ve İsmail CIVRAZ 'ın 150 Senelik Evlerine Giriş Yerinin Çalınması

Hacıselli Köyü Deniz Çukuru Mahallesi 'nden Satu CIVRAZ ve İsmail CIVRAZ 'ın 150 Senelik Evlerine Giriş Yerinin Çalınması

DENİZ ÇUKURU MAHALLESİ 26.01.2021 02:21:00 1840 0
Hacıselli Köyü Deniz Çukuru Mahallesi

 

 

    Hacıselli Köyünden  İsmail Cıvraz'ın Eşi Satu Cıvraz'ın Nasıl Mağdur Edildiğinin, Yerlerinin Elinden Nasıl  Çalındığının Haberlerini Yapacağız.
    Belgeleriyle Birlikte  Sunuyoruz. İlgi ve destekleriniz için sonsuz minnettarız, sabırla, dikkatle okuyup inceleyeceğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederiz. Yeni mağduriyetleri yakında ekleyeceğiz takipte kalın lütfen! 
 


   Satu CIVRAZ'IN Bize Aktardığı Bilgiler :

   
    Ben  Satu Cıvraz  1957  de Hacıselli köyünün, Deniz Çukuru mahallesinde şu an oturduğum evde  doğmuşum. Ama nüfusa 1961 olarak kaydetmişler. Topuz Lakaplı Dedem Hasan Z. Gerze yangınının  olduğu sene olan 1956 da, öğrendiği bazı ailevi nedenlerden dolayı üzüntüden verem olmuş 52 yaşında vefat etmiş.

   

   Dedem  Hasan Z. iki kez evlenmiş. Biz dedemin ilk eşi Babannemiz Hatice Z.deniz. Hatice'nin iki oğlu olmuş, Babam Murat Z. ve babamdan 1 yaş büyük amcam Mehmet Z. dir.

   

   Babannem Hatice , çocukları 2 yaşlarındayken genç yaşta vefat etmiş. 24 yaşında 2 yetim çocukla çok aşırı zorluklar çeken  Dedem 2 çocuğuna bakması ve hayat arkadaşı olması için E. Y. İle evlenmiş ve E.Y ile evlendikten 11 yıl sonra, kendisiyle davalık olduğumuz için burada hukuki nedenler doğmasın diye annesinin ve kendisinin  ismini vermediğimiz  oğlu H.Z adlı kişi doğmuştur.

     

     Dedem öldükten sonra  mal varlığının  %80 nini bir sürü entrikayla E.Y ve oğlu H.Z üzerine geçirmişler ama halen gözleri doymamakla birlikte Dedemden Babama, Babamdan Bana kalan 150 senelik evimin bulunduğu arazimin, yol olarak kullandığım ve yola kadar devam eden uzantısını, derin bir üzüntüyle öğrendim ki eski tapu, belge ve krokilere bakmadan 2017 deki tapu kadastro yenilemesi sırasında, muhtar, aza, bilirkişi, ve memurların görevi kötüye kullanarak, yerimi H.Z nin üzerine geçirilmiş olduğunu ve toplamda 319 m2 yerim ve yol olarak kullandığım onlarında kullanmasına müsaade ettiğim, yola olan uzantımın zayi edilmiş olduğunu öğrendim.
  
   Bununla da kalmayıp harman yeri olarak kullandığımız tapulu arazimizi hazineye, bahçe olarak kullandığım arazimi ormana bırakarak, yukarıdaki belirttiğim şekilde elimden almışlardır. Diğer yerlerimde de sınırlarımın geçilerek düşük metrekare yazıldığını tesbit ettim. H.Z 'nin yerleri benim yerlerimin  neredeyse hepsiyle komşudur.

 

   Evimin olduğu yerimin çevresindeki 3 yerde H.Z nin üstüne kayıtlıdır ve rahmetli dedemden kalma yerlerdir. Krokilere ve belgelere bakılınca görünüyor. Bir çok yer buradaki bize verilen taksimatın yarısı kadar bile babama verilmemiştir. Üstelik benim rahmetli güzel annem Fetiye Z.de, rahmetli dedemin öz yeğenidir, yabancıda değildir. Buna rağmen evime geçiş olarak kullandığım 319 m2 yerimin, elimden alınması açgözlülük, zalimlik, vicdansızlık, arsızlık, hırsızlık değilde nedir?

   İstanbul'dan emeklli olup eşimle birlikte köyüme geldim bir sürü sağlık problemlerim var ve birde böyle sorunlarla uğraşmaktan gerçekten harap düştüm, ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Umuyorum bu yalnışların düzeltildiğini şu ahir ömrümüz de görürüz, gözümüz açık gitmeyiz.

   Bu sıkıntılarımı size anlatmamın  amacı , çevremize karşı bizi bir sürü iftira ve zan altında bırakmalarıdır. Sanki biz  onların yerlerini  çalmışız , onlara zarar veren bizmişiz gibi çevremize konuşarak bizi sosyal olarakta mağdur etmişlerdir. Benim kimsenin bir şeyinde gözüm yok ALLAH nasip etmesin ölümlü dünya dedikodu ve gıybettende ALLAH'a sığınırım ama bunları açıklamak zorunda kaldım , çünkü sesimi başka türlü duyuramadım. 

   Hepinizi ALLAH'A emanet ediyorum, zaman ayırdınız emek verdiniz çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.

                                                                     Satu Cıvraz

 

    2017 den Önceki Orjinal Tapumuz 

    2017 den Önceki Orjinal Tapumuz 


REFERANS OLAN AMBARIN KONUMU ve
YOLUN 7,1m olan DETAYI (aşagğıdaki fotoğraf)

Benden çaldıkları bölümlerin üzerine yeni yapılan (ev , ahır, su deposu, kum , çakıl , inşaat malzemeleri , oto park vb.) işgaliyeler koymuştur örnek aşağıdaki resimler

Drone ile üsten çekilmiş Fotoğraflar
Eski orjinal tapumuzun çizimi sarı renkte yerimizin üzerine yerleştirilmiştir

Referans Ambar net olarak görünüyor

    Çalınan yerimizin üzerine yeni evlerinin bir kısmı, kullanılmayan büyük su deposu, kum çakıl, inşaat malzemeleri, oto lastikleri vb. gibi işgaliye yerleştirilerek, büyük bir kesimi telle örülü sınırlar değiştirilmiş çalı çırpı gibi malzemelerle izole edilmeye çalışılmıştır .

   Aşağıdaki fotoğraflar , eski evimin önündeki beyaz aracın olduğu yerden çekilmiştir. Dosya : 2 yazılı fotoğrafın evimin önünden yol istikametine bakışıdır.

     Bu fotoğraflar araç kamerasından alınmıştır saat ve tarih doğrudur.
      İstanbul'dan geldiğimizde bu yoldan araba geçmiyordu. Arsama yeni evinin bir kısmını aşağıdan yukarı doğru yapmış, yukarıdan da sınırları aşağı doğru kaydırmış, yolumu kullanılamaz hale getirmişti.
     Yolu açtırmak için dozer getirdiğimizde, eşimle birlikte bir sürü hakaret, tehdit ve tartaklanmaya maruz kaldık. Zorlada olsa yolumuzu azda olsa açmayı başardık.
      Buralar yol değil, benim kendi arsam ve arsamın üzerinde hiç bir işgaliye kalmaksızın bana geri verilmesini istiyorum.

-----------------------
     Aşağıda görüleceği üzere 15/12/2020 tarihinde kadastroya ölçüm yaptırdık. Yerimi çalanlar ölçüm yaptırmak istemediler niza çıkardılar. Jandarma çağırdık sağolsunlar varolsunlar geldiler. Çok şükür ölçümleri bitirdik. Haklılığımız kesin olarak ortaya çıktı. Yerim bunlar tarafından çalınmış olup, yolla olan temasımın kesildiği net olarak anlaşıldı. Benim haklılığım muhakkak, ayan beyan belli oldu.
     Bu arsız ve hırsız insanlar yalancı şahit ve yanlı, taraflı akraba olan bilirkişiler ile insanları yanıltmak istiyor. Hiç bir belgeleri yok ve söyledikleri, söylüyecekleri,söyletecekleri şeylerin hepsi yalandan ibaret .
   ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Tez zamanda adalet yerini bulur inşAllah.






   

 Sinop Harita Mühendisliği :
         Refik Özalp Ltd. Şti.
HALİHAZIR HARİTA, İMAR PLANI,
ALTYAPI PROJELERİ,
 BATİMETRİK HARİTA, DEFORMASYON,
PROJE MÜŞAVİRLİĞİ
                                                       Refik ÖZALP

     Aşağıdaki belgede adı geçen kişiler Hacıselli Köyü 'nün bilirkişileri, muhtarı, ve tapu kadastro memurlarıdır.   Hakkaniyet göstermiyerek, yakınlık ve haksız çıkar ilişkisi kurdukları kişiler adına yaptıkları, bu ve buna benzer usulsüzlükler ve hırsızlıklarla insanları çok büyük mağduriyetlere sürüklemiştir . Bu bilirkişiler başkalarının yerlerini dahi kendi üstlerine geçirerek büyük zalimlik, arsızlık ve hırsızlık yapmışlardır. Takdiri sizlere bırakıyor ve bilgilerinize sunuyoruz.


 

       26/01/2021 itibari ile çalınan yerimizin,
     150 senelik evimizden görünümü.



 

 
  '' 05/03/2021 itibari ile çalınan yerimizin, 150 senelik evimizden görünümü. Görüldüğü gibi keşiften sonra soldaki ağaç kesilmiş  durumda ve sağdakide kesilmesi gerekiyor. Çünkü keşifte yine usulsüzler devam etti, hakim nezaretinde keşif yapıldıktan sonra, 15 20 dak sonra hakim görmeden hırsız bilirkişilere bizim ağaçlarımızı referans gösterdiği için 2 adet meyva ağacımızı kesmek zorunda kaldık, onlara hediyemiz olsun .... Kamera Kayıtlarından görüldüğü üzere ağaçlarımızdan aldıkları ölçüleri A B diye bölümleyip rapora eklemişlerdir. Belgeler yakında yüklenecektir...


KAMERA KAYITLARI :

1 )  EV KAMERASI  : 
             https://youtu.be/WZ4G2V5BtJw

2 )  ARAÇ KAMERASI  : 
             https://youtu.be/iuPq1rdLVBg

3 )   AYRINTILI AÇIKLAMALAR  : 
             https://www.youtube.com/c/DerbiHaber/community


   08-01-2021Tarihinde Cuma günü yapılan keşifte, kamera kayıtlarındanda anlaşıldığı üzere usulsüzlüklerin devam ettiği gözlemlendi, ilk başta hakim nezaretinde yapılan keşif tamamlanırken, hakim keşif mahallinden uzakta ifade aldığı sırada, hırsızın ve bilirkişilerden hırsızların akrabası inşaat bilirkişisi Ersan Altun un yönlendirmesi ile tekrar bilirkişi ekibinin gelip hırsızın gösterdiği yerlerden ölçümler yapılarak büyük bir şaibeye sebep olundu. Dalgınlığımızdan istifade gizlice hakim olmadan yapılan bu keşiften hakimin haberi olup olmadığını mahkemede mağdur olan Satu CIVRAZ sormak istiyor ! Çünkü yapılan konuşmalar ve usulsüz uygulamarla ilgili gözlemleri ve duyumları var.
  Kamu oyunun bigisine DerbiHABER farkıyla sunuyoruz.


Keşif Raporları çok yakında yüklenecektir.




İlgili Haberlere Aşağıdaki HABER SERİSİ ve LİSTESİ'Ndeki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

 

HABER SERİSİ ve LİSTESİ :

Sinop Gerze  Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler

https://www.derbihaber.com/sinop-gerze-tapu-ve-kadastro-da-usulsuzlukler_383.html

-----------------------
Sinop Gerze  Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler 1

https://www.derbihaber.com//sinop-gerze-tapu-ve-kadastro-da-usulsuzlukler-1_384.html
-----------------------

YOUTUBE HABER LİNKİ :
https://www.youtube.com/derbihaber

DerbiHABER FACEBOOK SAYFASI :
https://www.facebook.com/derbihaber57

DerbiHABER TWİTTER SAYFASI :

https://twitter.com/derbihaber57


Katkı sağlamak ve daha başka mağdur olanların sesini duyurmak için ilişikteki mailden iletişim kurabilirsiniz  : [email protected]

 

Kaynak : Derbi HABER
www.derbihaber.com


Muhtar Senedi ile 17 Senelik Yerimi Çaldılar

SUYU VE TUVALETİ OLMAYAN TEK KÖY ODASI HACISELLİ DENİZÇUKURU'NDA

HACISELLİ HABER MARKA OLDU

GERZE PROTOKOL LİSTESİ

Hacıselli Köyü Sahil Bağlantı Yolunun Durumu, En Büyük Dere Yatağının Görüntüleri ve Heyelan Mıntıkası Olduğu İddialarının Yersiz ve Asılsız Olduğunun Gözler Önüne Serilmesi

Hacıselli Köyü Merkez Mahallesi'ndeki Deli Ahmet Lakaplı Ahmet Cıvraz'ın Mezar Taşına Neden Başkasının Adı Yazıldı ?

Hacıselli Köyü Şehit Sadettin Yıldız ve Sinop Gerze Geneli Şehitlerimiz

HACISELLİ KÖYÜ WhatsApp GRUBU

HACISELLİ KÖYÜ YOL PANKARTI

Hacıselli Köyü Deniz Çukuru Mahallesi 'nden Satu CIVRAZ ve İsmail CIVRAZ 'ın 150 Senelik Evlerine Giriş Yerinin Çalınması

HACISELLi KÖYÜ MAHALLELERi

Yükleniyor

SUYU VE TUVALETİ OLMAYAN TEK KÖY ODASI HACISELLİ DENİZÇUKURU'NDA

Hacıselli Köyü Deniz Çukuru Mahallesi 'nden Satu CIVRAZ ve İsmail CIVRAZ 'ın 150 Senelik Evlerine Giriş Yerinin Çalınması

HACISELLİ HABER MARKA OLDU

GERZE PROTOKOL LİSTESİ

HACISELLİ KÖYÜ WhatsApp GRUBU

HACISELLİ KÖYÜ YOL PANKARTI

HACISELLi KÖYÜ MAHALLELERi

Hacıselli Köyü Sahil Bağlantı Yolunun Durumu, En Büyük Dere Yatağının Görüntüleri ve Heyelan Mıntıkası Olduğu İddialarının Yersiz ve Asılsız Olduğunun Gözler Önüne Serilmesi

Hacıselli Köyü Merkez Mahallesi'ndeki Deli Ahmet Lakaplı Ahmet Cıvraz'ın Mezar Taşına Neden Başkasının Adı Yazıldı ?

Hacıselli Köyü Şehit Sadettin Yıldız ve Sinop Gerze Geneli Şehitlerimiz

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16